OFICIÁLNE: Scott Sinclair prestúpil do Manchestru City!

images (1)

Swansea - Swansea City už akceptovalo ponuku Manchestru City v hodnote 8mil. libier za anglického krídelníka Scotta Sinclaira.

V Utorok Swansea City odmietlo ponuku Manchestru City za 23ročného hráča 6,2mil. libier.

Scott Sinclair už dávnejšie povedal, že nehodlá podpísať novú zmluvu na Liberty Stadium. Už dnes by mal Sinclair prísť na lekársku prehliadku do Manchestru a po nej absolvovať podpis zmluvy.

Scott Sinclair sa narodil 25.3.1989 v Bath (Anglicko). Z futbalom začal v Bath Arsenal ešte ako mládežnický hráč.

V rokoch 1998 až 2004 hral v Bristol Rovers. V roku 2004 už podpísal svojú prvú profesionálnu zmluvu v Bristol Rovers a po sezóne odišiel do Chelsea Londýn. Na Stamford Bridge hral od 2005 do 2010.

V roku 2007 pôsobil na polročných hosťovaniach v Plymouth Argyle a Queens Park Rangers. V roku 2008 hral v Charlton Athletic a Crystal Palace, tiež na polročných hosťovaniach.

Polovicu roka 2009 hral aj v Birmingham City a potom v sezóne 2009/2010 putoval do Swansea City na prestup z Chelsea Londýn za 1,5mil. libier.

Scott Sinclair hral aj vo výberoch reprezentácií a to v Anglicko U17, Anglicko U18, Anglicko U19, Anglicko U21 a nastúpil na tohtoročných Letných Olympíjskych Hrách v Londýne za Veľkú Britániu.

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>